Välj lämpliga färger och stilar till företagets profilkläder

Föreningar och företag behöver profilkläder

Vi erbjuder tröjor med långa ärmar och korta ärmar i både business och casual stilar. Båda könen har ett brett utbud av färger och modeller att välja mellan. Du bör kunna hitta den perfekta stilen för varje medlem i ditt team eftersom vi erbjuder ett brett utbud av storlekar, oavsett om du behöver small, medium, large eller extra large. Traditionella bomullsskjortor är de mest populära.

Tank tops med tryck är ett vanligt val för sommarpresenter och är givetvis idealiska för det varma vädret. Vi erbjuder också ett stort utbud av träningsoveraller med tryck. Ett träningslinne kan bäras året runt och passar lika bra att springa en ångande sommardag som att svettas i gymmet. Vi erbjuder bomullsträningslinnen med tryckta mönster och prestandatyg som transporterar bort svetten från kroppen och är idealiska för träning. Idrottsklubbar beställer ofta t-shirts, men de är också utmärkta om ditt företag vill synas på en löptävling där anställda och kunder bär t-shirts med din logotyp tryckt på dem.

Eftersom broderier är så motståndskraftiga och långvariga försämras ofta det berörda plagget mycket tidigare än broderiet. Det bästa sättet att investera i profilkläder av hög kvalitet och med lång livslängd är broderi. Det allmänna rådet är att noga överväga det företag som du låter tillverka dina profilkläder. Istället för att välja det billigaste alternativet bör du välja ett pålitligt, väletablerat företag med ett stort antal nöjda kunder. Du kan begära att få ett eller flera provplagg skickade till dig för att försäkra dig om att dina tryckta profilkläder uppfyller dina kvalitetskrav, särskilt om du planerar att göra en stor beställning.

Mer exklusiva mössor som är lämpliga för fritidskläder finns tillgängliga hos oss. Vi rekommenderar att du sätter snyggt broderi på mössan, men om du föredrar en mer diskret design kan du få broderiet gjort i samma färg som mössan. Välj ett broderi eller tryck i en färg som kontrasterar mer mot kepsen om du vill att din logotyp ska sticka ut.


https://trycktekniker.b-cdn.net/digitaltryck.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/sublimering.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/brodyr.html

Arbetskläder med grafik stöder företagskulturen

Arbetskläder med grafik stöder företagskulturen

Profilkläder stärker företagsidentiteten och lagandan. Det är inte bara något som du och din personal kan bära dagligen, utan det är också en bra klädsel för kontoret. T-shirts är lätta att bära och mångsidiga plagg som passar bra till andra outfits. Dessutom kan enhetlighet bland personalen förbättra kamratskapet. Överväg att involvera personalen i utformningen och valet av trycket. Alla kommer stolt att bära det valda trycket när de har möjlighet att uttrycka sina åsikter och bolla idéer med varandra, vilket bygger upp gemenskapen.

Det bästa alternativet att ge bra effekt med synligheten av din företagslogotyp på plagget kan vara brodyr. Den bästa metoden för att placera trycket är broderi om plagget dessutom är tillverkat av ett tjockare material. De bästa alternativen för broderi på tjockare kläder är t.ex. kepsar, jackor, pikétröjor och väskor. Den största fördelen med broderi är att det vanligtvis stannar på plats och håller längre än ett digitalt tryck.

https://trycktekniker.b-cdn.net/profilkla%CC%88dernas_tryckmetoder.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/screentryck.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/transfertryck.html

En guide till professionell klädsel

Dessutom finns förkläden i en rad olika material, från förkläden i ekologisk bomull till denimförkläden. Det finns fler alternativ för ett förkläde med egen design om de med eget tryck inte passar din smak. Vi har till och med några modeller som vi kan sublimera tryck på. Som ett resultat av detta kan vi inte bara trycka nästan vad som helst, utan vi kan också trycka över hela produkten så att du verkligen kan välja hur de ska se ut. Nästan vad som helst är möjligt att tänka på!

https://trycktekniker.b-cdn.net/profilkla%CC%88dernas_tryckmetoder.html

Även om avslappnade kläder är idealiska för vardagskläder är det inte alltid det bästa alternativet i en professionell miljö. De viktigaste skillnaderna mellan affärs- och fritidskläder kan påverka om du projicerar en positiv professionell image eller inte. För det första är affärskläder vanligtvis mer formella och konservativa. Du bör hålla dig till neutrala nyanser som svart, marinblått och beige och hålla dig borta från djärva mönster och färger. För det andra: även om det ofta är bekvämare att bära vardagskläder är det meningen att affärskläder ska vara polerade och attraktiva. Skjortor, kavajer och kostymer bör därför vara välsittande och tillverkade av förstklassiga material. Slutligen, jämfört med affärskläder är casual kläder vanligtvis mer informella och avslappnade. Det betyder att du kan ha jeans eller khakis till en dress shirt när du träffar kunder eller arbetskamrater, men du bör undvika att göra det i shorts eller linne.

https://trycktekniker.b-cdn.net/brodyr.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/va%CC%88vda_ma%CC%88rken.html

https://trycktekniker.b-cdn.net/vinyltryck.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/dtf-tryck.html

En guide till professionell klädsel
Finbyxor, Höst, Vår & Sommarbyxor till företaget

Finbyxor, Höst, Vår & Sommarbyxor till företaget

Ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt varumärke och motivera din personal till en hälsosammare och mer aktiv livsstil. Mindre sjukfrånvaro är ett resultat av friskare anställda, så förutom att förbättra de anställdas moral kan stora besparingar göras! Tänk på alla de tusentals exponeringar som ditt varumärke kommer att få när din personal bär dina kläder på gymmet, på löparbanan eller på den raska promenaden! En sport t-shirt håller i flera år!

Läs mer

I slutändan är det upp till dig som arbetsgivare att välja vad som är rätt för ditt företag. Oavsett vad du väljer ska du se till att personalen är nöjd och trygg i de kläder de bär. De kommer trots allt att vara talespersoner för ditt företag! Det finns några viktiga punkter att tänka på när du klär dig för framgång. Dina kläder ska vara välsittande, rena och nypressade. Dessutom bör du undvika att överanvända smycken eller kosmetika eftersom de kan dra till sig oönskad uppmärksamhet.

Vad är profilkläder och vad är företagsprofilering?

Den mest typiska metoden för att märka en jacka är att trycka den. Tack vare den moderna tekniken kan nästan vilken logotyp som helst, oavsett hur komplicerad den är, tryckas. Att veta var man ska dra gränsen mellan kortvarig exponering och långvarig exponering är dock en känslig balansakt. En persons första tanke är ofta att trycka sin logotyp så stort som möjligt för att få omedelbar exponering. Ett alternativ är dock att märka dragkedjan eller brodera logotypen på bröstet. Logotypen kommer inte att märkas lika snabbt i det här fallet, men eftersom mottagaren troligen kommer att bära jackan oftare med tiden kommer fler människor att kunna se den så småningom. Vi hjälper dig gärna att välja den perfekta modellen och trycktekniken för dig!

En mössa kan bäras året runt och passar lika bra på både sommar och vinter. Det finns en mössa för nästan varje tillfälle eftersom vi har många olika mössmodeller att välja mellan. Vi anser att du bör vara försiktig när du väljer dina mössor och noga överväga faktorer som vem som ska bära mössan och dess avsedda användning. Du kan hitta en keps hos oss som uppfyller dina behov om du använder dessa frågor som vägledning i ditt sökande.

https://trycktekniker.b-cdn.net/dtg-tryck.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/direkt_brodyr.html
https://trycktekniker.b-cdn.net/indirekt_brodyr.html

En guide till professionell klädsel
Anpassa plaggen efter behov företaget

En blå färg kan visas på ett sätt på en skärm medan den har en annan nyans av blått på en annan skärm eftersom färgerna kan variera beroende på skärmens ljusstyrka, kontrast och intensitet. Vi har dock ett universellt färgspråk som vi kan använda för att uppnå en så nära färgmatchning som möjligt. Röd, grön och blå (RGB) och HEX (hexadecimal) färgkoder används på datorskärmar. Vill du anpassa din profils klädsel helt och hållet? Varför inte låta dem tillverkas specifikt enligt dina designspecifikationer? En t-shirt kan vara ett enkelt, modernt klädesplagg som du distribuerar med ett subtilt tryck, men du kan också helt anpassa den från grunden med coola detaljer för att återspegla ditt varumärke.

Anpassa plaggen efter behov företaget